Question: problem with GOcluster
0
gravatar for Kimpel, Mark W
14.1 years ago by
Kimpel, Mark W890 wrote:
I am using the latest version of GOcluster on R2.1.1 for WinXP. When I invoke display() I get a very nice heatmap but the very top significant GO cluster annotation is off the top edge of the graph. Can I reset my plot parameters to fix this or is there something else I can try? Thanks, Mark W. Kimpel MD Indiana University
annotation graph gocluster • 396 views
ADD COMMENTlink modified 14.1 years ago by Gunnar Wrobel10 • written 14.1 years ago by Kimpel, Mark W890
Answer: problem with GOcluster
0
gravatar for Gunnar Wrobel
14.1 years ago by
Gunnar Wrobel10 wrote:
Kimpel, Mark William wrote: > I am using the latest version of GOcluster on R2.1.1 for WinXP. When I > invoke display() I get a very nice heatmap but the very top significant > GO cluster annotation is off the top edge of the graph. Can I reset my > plot parameters to fix this or is there something else I can try? Hi Mark, I assume that you are trying to display a hierarchical cluster? In that case you can add some parameters to the "display" function. You could try to modify the spacing (default is spacing=15). You can also look at the "plotAxis" function and the parameters that it accepts. I have to admit that this function is not sufficiently documented at the moment. If you have too many terms identified I would suggest lowering the significance threshold (at least for display purposes). Hope that helps. Cheers Gunnar
ADD COMMENTlink written 14.1 years ago by Gunnar Wrobel10
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 124 users visited in the last hour