workflowInstall is not working
0
0
Entering edit mode
mckf11111 • 0
@mckf11111-14409
Last seen 4.4 years ago

Hi, is there anyone could explain why the workflowInstall is not working, I would like to install the TCGAWorkflow in RStudio, see below:

> source("http://bioconductor.org/workflows.R")
Bioconductor version 3.6 (BiocInstaller 1.28.0), ?biocLite for help
> workflowInstall("TCGAWorkflow")
Warning in install.packages :
  cannot open URL 'http://www.stats.ox.ac.uk/pub/RWin/src/contrib/PACKAGES.rds': HTTP status was '404 Not Found'
Installing package into D:/R_WorkSpace/library?(as 憀ib?is unspecified)
Warning in install.packages :
  package TCGAWorkflow?is not available (for R version 3.4.2)
Warning in install.packages :
  cannot open URL 'https://bioconductor.org/packages/3.6/data/annotation/bin/windows/contrib/3.4/PACKAGES.rds': HTTP status was '404 Not Found'
Warning in install.packages :
  cannot open URL 'https://bioconductor.org/packages/3.6/data/experiment/bin/windows/contrib/3.4/PACKAGES.rds': HTTP status was '404 Not Found'

Is it due to the version of bioconductor?

Thanks!

workflowinstall workflows • 1.6k views
ADD COMMENT
0
Entering edit mode
I'm having the same problem myself. I really just wanted to comment on your picture. That's a really good movie and a really good actress
ADD REPLY

Login before adding your answer.

Traffic: 199 users visited in the last hour
Help About
FAQ
Access RSS
API
Stats

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.

Powered by the version 2.3.6