Question: Problem with BioC
0
gravatar for Dr Narendra K. Kaushik [npm_nmd]
15.2 years ago by
I am having problem with Bioconductor and getting follwing message, on winxp, R2.0.0 pre-release ver. Narendra > source("http://www.bioconductor.org/getBioC.R <http: www.bioconductor.org="" getbioc.r=""> ") > getBioC(develOK=TRUE) Running getBioC version 1.2.65.... If you encounter problems, first make sure that you are running the latest version of getBioC() which can be found at: www.bioconductor.org/getBioC.R <http: www.bioconductor.org="" getbioc.r=""> Please direct any concerns or questions to bioconductor@stat.math.ethz.ch <mailto:bioconductor@stat.math.ethz.ch> . Loading required package: reposTools [1] "Test:" [1] "affy" "cdna" "default" "exprs" "prog" [6] "graph" "widgets" "database" "design" "annotation" [11] "analyses" "externalData" "proteomics" "arrayCGH" [1] "Attempting to download edd from http://www.bioconductor.org/repository/devel/package/Win32 <http: www.bioconductor.org="" repository="" devel="" package="" win32=""> " [1] "Download complete." [1] "Installing edd" Error in grep("[[:alpha:]]", vers) : couldn't find function "getRversion" . [[alternative HTML version deleted]]
edd • 411 views
ADD COMMENTlink written 15.2 years ago by Dr Narendra K. Kaushik [npm_nmd]100
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 134 users visited in the last hour