How can i fix this problem in R
1
0
Entering edit mode
Habib • 0
@e680aaad
Last seen 6 weeks ago
Nigeria

library("DESeq2")

Loading required package: S4Vectors Loading required package: stats4 Loading required package: BiocGenerics

Attaching package: ‘BiocGenerics’

The following objects are masked from ‘package:stats’:

IQR, mad, sd, var, xtabs

The following objects are masked from ‘package:base’:

anyDuplicated, append, as.data.frame, basename, cbind, colnames, dirname,
do.call, duplicated, eval, evalq, Filter, Find, get, grep, grepl, intersect,
is.unsorted, lapply, Map, mapply, match, mget, order, paste, pmax, pmax.int,
pmin, pmin.int, Position, rank, rbind, Reduce, rownames, sapply, setdiff, sort,
table, tapply, union, unique, unsplit, which.max, which.min

Error: package or namespace load failed for ‘S4Vectors’ in get(Info[i, 1], envir = env): cannot open file 'C:/Program Files/R/R-4.2.0/library/S4Vectors/R/S4Vectors.rdb': No such file or directory Error: package ‘S4Vectors’ could not be loaded

sessionInfo()

R version 4.2.0 (2022-04-22 ucrt) Platform: x86_64-w64-mingw32/x64 (64-bit) Running under: Windows 7 x64 (build 7601) Service Pack 1

Matrix products: default

locale: [1] LC_COLLATE=English_United States.1252 LC_CTYPE=English_United States.1252
[3] LC_MONETARY=English_United States.1252 LC_NUMERIC=C
[5] LC_TIME=English_United States.1252

attached base packages: [1] stats4 stats graphics grDevices utils datasets methods base

other attached packages: [1] BiocGenerics_0.42.0

loaded via a namespace (and not attached): [1] compiler_4.2.0 tools_4.2.

```

S4Vectors DESeq2 • 171 views
ADD COMMENT
0
Entering edit mode
@steve-lianoglou-2771
Last seen 2 days ago
United States

This could be a sign of a b0rked installation, but I'd start with trying to reinstall the S4Vectors package and seeing what new issues (if any) present themselves.

So, what happens when you do:

BiocManager::install("S4Vectors")
ADD COMMENT
0
Entering edit mode

i have input this BiocManager::install("S4Vectors") and my answer was: Error: unexpected '&' in "BiocManager::install(&"

ADD REPLY
0
Entering edit mode

That means you have a typo. Please copy and paste the command as-is.

ADD REPLY

Login before adding your answer.

Traffic: 328 users visited in the last hour
Help About
FAQ
Access RSS
API
Stats

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.

Powered by the version 2.3.6