User: afreedman405

gravatar for afreedman405
Reputation:
0
Status:
New User
Last seen:
1 year, 11 months ago
Joined:
2 years ago
Email:
a***********@gmail.com

Profile information, website and location are not shown for new users.

This helps us discourage the inappropriate use of our site.

Posts by afreedman405

<prev • 5 results • page 1 of 1 • next >
1
vote
1
answer
1.3k
views
1
answer
edgeR reinstall failure: edgeR.rdb' is corrupt
... Running R ver. 3.4.0, after generating an error message with an edgeR load, I updated bioconductor and then re-installed, i.e. via biocLite("edgeR") library(edgeR) produced the following error: Error: package or namespace load failed for ‘edgeR’ in get(Info[i, 1], envir = env):  lazy-load database ...
edger package installation written 23 months ago by afreedman4050 • updated 23 months ago by Aaron Lun23k
0
votes
1
answer
662
views
1
answers
Comment: C: LEA won't run lfmm sequentially and independently on individual environmental va
... it seems that for LEA, 0 != NULL, but somehow translates into 1. Omitting the -d arg altogether results in lfmm iterating all of the environmental variables. go figure. ...
written 2.0 years ago by afreedman4050
0
votes
1
answer
662
views
1
answer
Tutorial: LEA won't run lfmm sequentially and independently on individual environmental variables when d set to 0
... according to the package doc, when running lfmm in LEA, the def for -d is "An integer corresponding to the fit of lfmm model with the d-th variable only from environment.file. By default (if NULL and all is FALSE), fit lfmm with each variable from environment.file sequentially and independently." ...
tutorial lea lfmm written 2.0 years ago by afreedman4050 • updated 2.0 years ago by eric.frichot0
0
votes
1
answer
1.5k
views
1
answers
Comment: C: DEseq2 load failure after successful install
... Actually, it looks like I'm having the same problem with edgeR too. Both ~/Library/R/3.4/library/edgeR and Library/R/3.4/library/DESeq2 directories exist, and they aren't empty either. And the error messages indicate the problem is not, as with a previous post, trying to load from a library director ...
written 2.1 years ago by afreedman4050
0
votes
1
answer
1.5k
views
1
answer
DEseq2 load failure after successful install
... After updating my R version to 3.4.0 on a mac, after successfully re-installing sundry bioconductor modules, including DESeq2, when I load DESeq2 I get the following: library("DESeq2") Loading required package: S4Vectors Loading required package: stats4 Loading required package: BiocGenerics Loadin ...
deseq2 written 2.1 years ago by afreedman4050 • updated 2.1 years ago by Hervé Pagès ♦♦ 13k

Latest awards to afreedman405

No awards yet. Soon to come :-)

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 129 users visited in the last hour