User: Juan Pablo Fededa

Reputation:
50
Status:
New User
Location:
Last seen:
9 years, 8 months ago
Joined:
9 years, 9 months ago
Email:
j*******@gmail.com

Posts by Juan Pablo Fededa

<prev • 5 results • page 1 of 1 • next >
0
votes
5
answers
1.7k
views
5
answers
Comment: C: problems when trying to use biomaRt
... Hi Jenny & Martin, To Jenny,yes, my MAC was in the same internet connection. To Martin, when I try to debug useDataset I get this: > library("biomaRt") > debug(useDataset) > ensembl = useMart("ensembl", dataset = "hsapiens_gene_ensembl") debugging in: useDataset(mart = mart, datase ...
written 9.7 years ago by Juan Pablo Fededa50
0
votes
5
answers
1.7k
views
5
answers
Comment: C: problems when trying to use biomaRt
... I found out that is Windows specific, all the functions work fine in Mac I just found out. I also try different version of R on Win and none worked with biomaRt. Any clue from this facts? TNX, Juan On Wed, Mar 17, 2010 at 3:29 PM, Martin Morgan wrote: > On 03/17/2010 06:54 AM, Juan Pablo Fed ...
written 9.8 years ago by Juan Pablo Fededa50
0
votes
5
answers
1.7k
views
5
answers
Comment: C: problems when trying to use biomaRt
... Thanks Martin, I get the next answer performing debug on useMart: > library("biomaRt") > debug(useMart) > ensembl = useMart("ensembl", dataset = "hsapiens_gene_ensembl") debugging in: useMart("ensembl", dataset = "hsapiens_gene_ensembl") debug: { if (local || mysql || !missing(user) ...
written 9.8 years ago by Juan Pablo Fededa50
0
votes
5
answers
1.7k
views
5
answers
Answer: A: problems when trying to use biomaRt
... Dear bioconductor-help contributors, I'm trying to use biomaRt package in R, and when I run the next line, the R GUI crashes: ensembl = useMart("ensembl", dataset = "hsapiens_gene_ensembl") Theres is no error message at all, simply R is not responding anymore. when loading library(biomaRt) the p ...
written 9.8 years ago by Juan Pablo Fededa50
0
votes
5
answers
1.7k
views
5
answers
problems when trying to use biomaRt
... Dear bioconductor-help contributors, I'm trying to use biomaRt package in R, and when I run the last one of the next two lines, the R GUI crashes: library("biomaRt") ensembl = useMart("ensembl", dataset = "hsapiens_gene_ensembl") I'm using R 2.10.1 and the latest versions of biomaRt, XML ( downl ...
gui biomart written 9.8 years ago by Juan Pablo Fededa50 • updated 9.8 years ago by Jenny Drnevich1.9k

Latest awards to Juan Pablo Fededa

Popular Question 9.7 years ago, created a question with more than 1,000 views. For problems when trying to use biomaRt

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 152 users visited in the last hour