User: ecg1g15

gravatar for ecg1g15
ecg1g150
Reputation:
0
Status:
New User
Last seen:
1 week, 5 days ago
Joined:
1 month ago
Email:
e******@soton.ac.uk

Profile information, website and location are not shown for new users.

This helps us discourage the inappropriate use of our site.

Posts by ecg1g15

<prev • 6 results • page 1 of 1 • next >
0
votes
1
answer
107
views
1
answers
Comment: C: caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Hi @Martin, I ended up fixing this I believe! (now I have different errors but nothing to do with this!) So, yes you are right, I have used two different ways of installing packages (CRAN on R, and bioconductors on shell terminal), the problem comes when it's trying to load the DESeq2 package, an ...
written 28 days ago by ecg1g150
0
votes
1
answer
107
views
1
answers
Comment: C: caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Thanks Martin, I have tried installing httpuv, stringis and RJSONIO with the Biocmanager command using mac terminal and it shows the same error as when updating them: * installing *source* package ‘httpuv’ ... ** package ‘httpuv’ successfully unpacked and MD5 sums checked ** libs x8 ...
written 4 weeks ago by ecg1g150
0
votes
1
answer
107
views
1
answers
Comment: C: caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Hi again @Martin I have tried re-installing all the packages from scratch using Bioconductors, and loading them (S4Vectors... etc). The actual problem comes when after installing it, I load "DESeq2" Then R crashes and forces the program to abort/exit. From what I can see on the initial error, s ...
written 4 weeks ago by ecg1g150
0
votes
1
answer
107
views
1
answers
Comment: C: caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Hi, After re-installing the packages, when loading library(S4Vectors) seems to be OK after doing what you said (it does not show the error like it did at the beginning).Also loaded the packages "needed" from the initial error stats4, parallel, and BiocGeneric. Here my current sessionInfo() ...
written 4 weeks ago by ecg1g150
0
votes
1
answer
107
views
1
answers
Comment: C: caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Hi, The reason why it seems to be a problem with the S4Vector is that when I run > library(S4Vectors) on the terminal, it shows that exact same error, whereas when I load > library(stats4) , BiocGenerics or parallel, they load fine. Thanks for the recommendation on Bi ...
written 4 weeks ago by ecg1g150 • updated 4 weeks ago by Martin Morgan ♦♦ 23k
5
votes
1
answer
107
views
1
answer
caught segfault error when loading S4Vectors package in R
... Hi, I am a macOS user. I am using the shell terminal to run a bash script from a pipeline, the script is linked to an R script, and when I run it I get the error below. From what I could figure out, the problem seems to be that R crashes/breaks when it is trying to load the library(S4Vectors) pack ...
R s4vectors segfault written 4 weeks ago by ecg1g150 • updated 4 weeks ago by Martin Morgan ♦♦ 23k

Latest awards to ecg1g15

No awards yet. Soon to come :-)

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 328 users visited in the last hour