User: lmg

gravatar for lmg
lmg0
Reputation:
0
Status:
New User
Last seen:
5 months ago
Joined:
5 months ago
Email:
l*********@hotmail.com

Profile information, website and location are not shown for new users.

This helps us discourage the inappropriate use of our site.

Posts by lmg

<prev • 3 results • page 1 of 1 • next >
0
votes
1
answer
233
views
1
answers
Comment: C: Error when loading MSnbase package "object 'vI' not found"
... Dear Laurent, I managed to solve the issue by re-installing all my packages from scratch. Given the BiocManager update probably I was dragging packages from older versions which were giving problems, as it was not only MSnbase that gave this error. I keep my packages in two directories but I always ...
written 5 months ago by lmg0
0
votes
1
answer
233
views
1
answers
Comment: C: Error when loading MSnbase package "object 'vI' not found"
... Dear Laurent, Unfortunately it does not work. This is the output after installation: > BiocManager::install("MSnbase") Bioconductor version 3.8 (BiocManager 1.30.4), R 3.5.3 (2019-03-11) Installing package(s) 'MSnbase' trying URL 'https://bioconductor.org/packages/3.8/bioc/bin/w ...
written 5 months ago by lmg0
0
votes
1
answer
233
views
1
answer
Error when loading MSnbase package "object 'vI' not found"
... I tried several times installing the MSnbase package using: BiocManager::install("MSnbase") or BiocManager::install("MSnbase", dependencies= T) When I try to load the MSnbase package using library(MSnbase) I get the following error: > library(MSnbase) Error: package or namesp ...
xcms msnbase pheatmap written 5 months ago by lmg0

Latest awards to lmg

No awards yet. Soon to come :-)

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 92 users visited in the last hour