Search
Question: Error while ChIPpeakAnno installation
0
gravatar for Prashantha Hebbar
7.0 years ago by
Prashantha Hebbar260 wrote:
Dear Friends, I found an error during ChIPpeakAnno installation. Following is that error message. > biocLite("ChIPpeakAnno") Using R version 2.9.2, biocinstall version 2.4.13. Installing Bioconductor version 2.4 packages: [1] "ChIPpeakAnno" Please wait... Warning in install.packages(pkgs = pkgs, repos = repos, dependencies = dependencies, : argument 'lib' is missing: using '/home/kiradi/R/i486-pc-linux-gnu-library/2.9' Warning message: In getDependencies(pkgs, dependencies, available, lib) : package ‘ChIPpeakAnno’ is not available Required dependencies such as BiomaRt, IRanges, Limma etc have been installed, properly. So, can you please suggest what could be the solution to make it up and run? Thanking you in anticipation. Regards, Prashantha [[alternative HTML version deleted]]
ADD COMMENTlink modified 7.0 years ago by Julie Zhu3.7k • written 7.0 years ago by Prashantha Hebbar260
0
gravatar for Julie Zhu
7.0 years ago by
Julie Zhu3.7k
United States
Julie Zhu3.7k wrote:
Prashantha, You are using old version of R and bioconductor. Could you please update to R 2.11 and Bioc 2.6, or R 2.11 and Bioc 2.7? Please let me know if you still have problem. Thanks! Best regards, Julie On 10/21/10 3:37 AM, "Prashantha Hebbar" <prashantha.hebbar at="" yahoo.com=""> wrote: > Dear Friends, > I found an error during ChIPpeakAnno installation. Following is that error > message. > >> biocLite("ChIPpeakAnno") > Using R version 2.9.2, biocinstall version 2.4.13. > Installing Bioconductor version 2.4 packages: > [1] "ChIPpeakAnno" > Please wait... > > Warning in install.packages(pkgs = pkgs, repos = repos, dependencies = > dependencies, : > argument 'lib' is missing: using > '/home/kiradi/R/i486-pc-linux-gnu-library/2.9' > Warning message: > In getDependencies(pkgs, dependencies, available, lib) : > package ?ChIPpeakAnno? is not available > > Required dependencies such as BiomaRt, IRanges, Limma etc have been installed, > properly. So, can you please suggest what could be the solution to make it up > and run? > Thanking you in anticipation. > Regards, > Prashantha > > > > [[alternative HTML version deleted]] >
ADD COMMENTlink written 7.0 years ago by Julie Zhu3.7k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 2.2.0
Traffic: 282 users visited in the last hour