Rgraphviz intall error
1
0
Entering edit mode
@nolwenn-le-meur-888
Last seen 9.7 years ago
Hi,I'm trying to install Rgraphviz (on Linux redHat 9.0) but I go further that this: PS: I also tried by downloading the .tgz but same message. Any idea what I'm missing ? Thanks Nolwenn 1] "Attempting to download Rgraphviz from http://www.bioconductor.org/repository/release1.4/package/Source" [1] "Download complete." [1] "Installing Rgraphviz" * Installing *source* package 'Rgraphviz' ... ** libs gcc -I/usr/lib/R_HOME/include dotneato-config --cflags` -I/usr/local/include -D__NO_MATH_INLINES -mieee-f p -Wall -fPIC -g -O2 -c Rgraphviz.c -o Rgraphviz.o Dans le fichier inclus ? partir de Rgraphviz.c:1: common.h:21:20: render.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type common.h:22:19: graph.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type common.h:23:22: dotprocs.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type common.h:24:24: neatoprocs.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type common.h:25:20: adjust.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type common.h:27:22: gvrender.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type Dans le fichier inclus ? partir de Rgraphviz.c:1: common.h:29: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:29: AVERTISSEMENT: type utilis? par d?faut ? int? dans la d?claration de ? gvc ? common.h:29: AVERTISSEMENT: d?finition de donn?es n'a pas de type ou de classe de stockage common.h:46: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:47: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:51: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:52: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:55: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:55: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:55: AVERTISSEMENT: type utilis? par d?faut ? int? dans la d?claration de ? dotLayout ? common.h:55: AVERTISSEMENT: d?finition de donn?es n'a pas de type ou de classe de stockage common.h:56: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:56: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:56: AVERTISSEMENT: type utilis? par d?faut ? int? dans la d?claration de ? neatoLayout ? common.h:56: AVERTISSEMENT: d?finition de donn?es n'a pas de type ou de classe de stockage common.h:57: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:57: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:57: AVERTISSEMENT: type utilis? par d?faut ? int? dans la d?claration de ? twopiLayout ? common.h:57: AVERTISSEMENT: d?finition de donn?es n'a pas de type ou de classe de stockage common.h:58: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:58: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? common.h:58: AVERTISSEMENT: type utilis? par d?faut ? int? dans la d?claration de ? setDefaultAttrs ? common.h:58: AVERTISSEMENT: d?finition de donn?es n'a pas de type ou de classe de stockage Rgraphviz.c:2:20: circle.h: Aucun fichier ou r?pertoire de ce type Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_init ?: Rgraphviz.c:79: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agseterr ? Rgraphviz.c:79: ? AGERR ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:79: (Chaque identificateur non d?clar? est rapport? une seule fois Rgraphviz.c:79: pour chaque fonction dans laquelle il appara?t.) Rgraphviz.c:81: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? gvNEWcontext ? Rgraphviz.c:81: AVERTISSEMENT: affectation transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_fin ?: Rgraphviz.c:88: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:88: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:92: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agclose ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_agread ?: Rgraphviz.c:99: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:99: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:106: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? aginit ? Rgraphviz.c:107: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agread ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_agwrite ?: Rgraphviz.c:113: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:113: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:127: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agwrite ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_agopen ?: Rgraphviz.c:138: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:138: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:138: ? tmpGraph ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:138: AVERTISSEMENT: l'op?rande ? gauche de la virgule dans l'expression n'a pas d'effet Rgraphviz.c:139: ? sgs ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:140: ? Agnode_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:140: ? head ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:140: ? tail ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:140: ? tmp ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:140: AVERTISSEMENT: l'op?rande ? gauche de la virgule dans l'expression n'a pas d'effet Rgraphviz.c:140: AVERTISSEMENT: l'op?rande ? gauche de la virgule dans l'expression n'a pas d'effet Rgraphviz.c:141: ? Agedge_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:141: ? curEdge ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:164: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agopen ? Rgraphviz.c:167: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? ) ? Rgraphviz.c:174: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agsubg ? Rgraphviz.c:197: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnode ? Rgraphviz.c:203: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agset ? Rgraphviz.c:222: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agfindnode ? Rgraphviz.c:232: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agedge ? Rgraphviz.c:243: requ?te pour le membre ? g ? dans quelque chose qui n'est pas une structure ou un union Rgraphviz.c:244: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? GD_gvc ? Rgraphviz.c:244: invalid lvalue in assignment Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_getAttr ?: Rgraphviz.c:250: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:250: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:258: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agget ? Rgraphviz.c:258: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c: Dans la fonction ? Rgraphviz_doLayout ?: Rgraphviz.c:264: ? Agraph_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:264: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:285: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? dot_layout ? Rgraphviz.c:288: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? neato_layout ? Rgraphviz.c:291: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? twopi_layout ? Rgraphviz.c: Au niveau sup?rieur: Rgraphviz.c:316: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? buildRagraph ?: Rgraphviz.c:320: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:328: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnedges ? Rgraphviz.c: Au niveau sup?rieur: Rgraphviz.c:336: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? getBoundBox ?: Rgraphviz.c:348: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c: Au niveau sup?rieur: Rgraphviz.c:360: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? getNodeLayouts ?: Rgraphviz.c:361: ? Agnode_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:361: ? node ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:367: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:379: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnnodes ? Rgraphviz.c:380: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agfstnode ? Rgraphviz.c:396: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:398: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:400: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:402: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:436: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnxtnode ? Rgraphviz.c: Au niveau sup?rieur: Rgraphviz.c:444: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? getEdgeLocs ?: Rgraphviz.c:447: ? Agnode_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:447: ? node ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:447: ? head ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:447: AVERTISSEMENT: l'op?rande ? gauche de la virgule dans l'expression n'a pas d'effet Rgraphviz.c:448: ? Agedge_t ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:448: ? edge ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:450: ? bezier ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:450: erreur d'analyse syntaxique avant ? bez ? Rgraphviz.c:465: ? numEdges ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:467: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:471: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agfstout ? Rgraphviz.c:474: ? bez ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:523: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:525: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:527: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:530: AVERTISSEMENT: passage de arg 1 de ? R_scalarString ? transforme en pointeur un entier sans transtypage Rgraphviz.c:565: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnxtout ? Rgraphviz.c: Au niveau sup?rieur: Rgraphviz.c:578: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c:578: erreur d'analyse syntaxique avant le jeton ? * ? Rgraphviz.c:578: AVERTISSEMENT: le d?faut choisi du type retourn? est ? int ? Rgraphviz.c: Dans la fonction ? setDefaultAttrs ?: Rgraphviz.c:587: ? attrs ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:591: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agraphattr ? Rgraphviz.c:591: ? g ? non d?clar? (premi?re utilisation dans cette fonction) Rgraphviz.c:600: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agnodeattr ? Rgraphviz.c:608: AVERTISSEMENT: d?claration implicite de la fonction ? agedgeattr ? make: *** [Rgraphviz.o] Erreur 1 ERROR: compilation failed for package 'Rgraphviz' ** Removing '/usr/lib/R_HOME/library/Rgraphviz' >From URL: http://www.bioconductor.org/repository/release1.4/package/Source Rgraphviz version 1.4.0 Warning message: Installation of package Rgraphviz had non-zero exit status in: installPkg(fileName, pkg, pkgVer, type, lib, repEntry, versForce) ******************************************** Nolwenn Le Meur INSERM U533 Facult? de m?decine 1, rue Gaston Veil 44035 Nantes Cedex 1 France Tel: (+33)-2-40-41-29-86 (office) (+33)-2-40-41-28-44 (secretary) Fax: (+33)-2-40-41-29-50 mail: nolwenn.lemeur@nantes.inserm.fr
graph Rgraphviz graph Rgraphviz • 966 views
ADD COMMENT
0
Entering edit mode
@asemeriacramontit-712
Last seen 9.7 years ago
What version of graphviz have you installed? A.S. ---------------------------- Alessandro Semeria Models and Simulations Laboratory Montecatini Environmental Research Center (Edison Group), Via Ciro Menotti 48, 48023 Marina di Ravenna (RA), Italy Tel. +39 544 536811 Fax. +39 544 538663 E-mail: alessandro.semeria@cramont.it

Login before adding your answer.

Traffic: 718 users visited in the last hour