Question: Error with , library(limma) !!!
0
gravatar for libya.tahani
4.0 years ago by
Libyan Arab Jamahiriya
libya.tahani0 wrote:

Hi all ,

how I can fix the following problem with package(limma) in R ??

> biocLite("limma")
BioC_mirror: http://bioconductor.org
Using Bioconductor version 3.0 (BiocInstaller 1.16.5), R version 3.1.3.
Installing package(s) 'limma'
trying URL 'http://bioconductor.org/packages/3.0/bioc/bin/windows/contrib/3.1/limma_3.22.7.zip'
Content type 'application/zip' length 4628474 bytes (4.4 MB)
opened URL
downloaded 4.4 MB

package ‘limma’ successfully unpacked and MD5 sums checked
Warning: cannot remove prior installation of package ‘limma’

The downloaded binary packages are in
        C:\Users\SONY\AppData\Local\Temp\Rtmp8m3DWy\downloaded_packages
Old packages: 'MASS', 'mgcv', 'boot', 'class', 'cluster', 'codetools',
  'foreign', 'KernSmooth', 'lattice', 'MASS', 'Matrix', 'mgcv', 'nlme', 'nnet',
  'rpart', 'spatial', 'survival'
Update all/some/none? [a/s/n]: n
> library(limma)
Error in library(limma) : there is no package called ‘limma’
limma • 1.9k views
ADD COMMENTlink modified 4.0 years ago by Ryan C. Thompson7.4k • written 4.0 years ago by libya.tahani0

You're using a version of Bioconductor that's two releases out of date. I would suggest that you install the latest release of R (3.2.2), install the latest version of Bioconductor (3.2) and then install the latest version of limma (3.26.3).

ADD REPLYlink written 4.0 years ago by Aaron Lun25k

Thanks dear Aaron Lun

I will try to install the latest version of R and bioconductor then loading package of limma..

 

ADD REPLYlink written 4.0 years ago by libya.tahani0
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 463 users visited in the last hour